Стадион „Христо Ботев“, гр.Ботевград

Стадион „Христо Ботев“ – работи целогодишно и на него се практикува футбол и лека атлетика на прилежащата писта. Намира се непосредствено до Арена Ботевград.

Адрес: гр. Ботевград