Кафе „Спасена“, гр.Ботевград

Кафе „Спасена“ се намира в центъра до емблемата на Ботевград – Часовниковата кула. Предлага на своите клиенти топли и студени напитки, фрешове, сандвичи и десерти.

Работно време: От 07:00 – 20:00 ч.

Адрес: гр.Ботевград, пл. „Саранск“ 20А

Телефон за контакти: 089 877 3732

Фейсбук страница: линк