УикиБотевград в конкурса „READ and TRAVEL“ / „Чети и пътувай“ по време на МТИ „Културен туризъм“ гр. Велико Търново

Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ – Велико Търново отбелязва през 2019 г. своята 16-годишнина. Тази година ще се проведе от 18 до 20 април. Първият специализиран форум за популяризиране на културния туризъм и неговото значение за развитието на България като целогодишна дестинация доказа значението на туристическите изложения за информирането, рекламирането и популяризирането на един от най-интересните и нестандартните видове туризъм.

За развитието на изложението и неговото популяризиране и след края му, е реализирането на идеята за Национален конкурс „READ & TRAVEL” („ЧЕТИ И ПЪТУВАЙ”), защото  е важно да четем, преди да пътуваме. Тази година е неговото седмо издание.

 

Община Ботевград ще вземе участие в конкурса с инициативата УикиБотевград в категория „Най – интересни туристически издания“ – http://www.read-travel.eu/?page=116&cat=118&lang=bg

В програмата на най-престижния форум за културен туризъм в България от 18 до 20 април т.г., журито ще представи номинациите за наградите от Националния конкурс. Имената на наградените организации и личности ще бъдат обявени на официалната церемония при закриване на изложението.