Мотористи от цяла България на мотосъбор Ботевград 22-24.06.2018г.

„Международен мотосъбор Ботевград“ на мотоклуб „Небесните сили“ МС, представлява своеобразен рок фестивал, комбиниран с мотоциклетен парад. Целта на мероприятието е сближаване на всички любители на мотоциклетите и рок музиката, създаване на контакти и нови приятелства, обмен на информация, взаимопомощ между участниците в събора и т.н.

Поредното издание на „Международен мотосъбор Ботевград, Боженишки урвич” се проведе в периода от 22 до 24 юни 2018 година с местоположение „Боженишки урвич“ на територията на с. Боженица, общ. Ботевград.

Мото съборът се провежда всяка година от 2009 г. насам. Освен много рок музика и атрактивни игри със съответните награди, тази година организаторите ще разнообразят програмата с включването на етно програма.

Тази година участваха: най – проспериращата млада рок група в България KROSSFIRE, MADICINE BAND SRBIA по желание на миналогодишните участници, КОНКУРЕНТ любима група на нашият клуб и новаторското тази година DEEP ZOUN PROJECT, парти с електронна музика и популярните и обичани български песни в нови ремикси с подходящ звук и осветление за целта.