Bike Monopoly

[nextpage title=“Информация“ ]

Спортен клуб BIKE MONOPOLY е сдружение с нестопанска цел развиващо дейност на територията на гр. Ботевград. Председател на сдружението е Росен Руменов Дончев.

Сдружението има за цел да развива и популяризира физическото възпитание и спорта в областта на планинско колоездене, като създава подходящи условия за приобщаване към системни занимания в природна среда и утвърждава любов към планината и природата у младите.

 Спортния клуб организира и провежда мероприятия в областта на планинско колоездене, като след създаването на първото трасе през 2016г. и провеждането на състезанията  Botevgrad Downhill Cup 2017 и Botevgrad Downhill Cup 2018, Ботвград стана важна дестинация в българското колоездене.

В клуба се състои от 18 члена, като 7 от тях са и учредители. Членовете на клуба, са както от Ботевград, така и от София и Монтана, сред които Мартин Бочуков (двукратен национален шампион на България) и Мартин Томов (също двукратен национален шампион на България).

През 2018 година единствената състезателката на клуба, Пламена Иванова от Ботевград, която е само на 12г., завоюва 3-то място в генералното класиране на България.

Телефон за контакт: 0878 428 167

Фейсбук страница: линк

[/nextpage]

[nextpage title=“Галерия“ ]

[/nextpage]
[/nextpage]
[nextpage title=“Видео“ ]

[/nextpage]