Куриерски услуги Еконт – Courier services Econt

 1. Адрес: ул. „Свобода“ №2
  Понеделник – Петък – 09:00 – 18:00 ч.
  Събота – 09:00 до 13:00 ч.
  Неделя – Почивен ден
 2. Адрес: жк. Васил Левски, ул. „Илия Стоянов“ №3А                                                                     Понеделник – Петък – 09:00 – 18:00 ч.                                                                                                          Събота – 09:00 до 13:00 ч.                                                                                                                       Неделя – Почивен ден

 

Куриерски услуги Спийди – Courier services Speedy

 1. Адрес: ул. „17-ти Ноември“ №1
  Понеделник – Петък – 09:00 – 17:30
  Събота – 09:00 до 13:30 ч.
  Неделя – Почивен ден
 2. Адрес: ул. „Патриарх Евтимий“ №18                                                                                    Понеделник – Петък – 09:00 – 17:30
  Събота – 09:00 до 13:30 ч.
  Неделя – Почивен ден